6 Ocak 2016 Çarşamba

Evde yapılacak ek işler nedir?

evde ek iş imkanı 2016 - 2017
Evde Yapılacak Ek İşler 2016

Evde ek iş yaparak para kazanmak her aile bireyinin, özelliklede ev hanımlarının hayalidir.

Evde ek iş yapmaya karar verdiğimizde ise ilk olarak yaptığımız şey ise hemen internetten; evde yapılacak ek işler, evde ek iş, evde yapılacak işler, evde yapılan ek işler, hafta sonu ek iş ve evde ek iş yapmak istiyorum gibi Google'dan aramalar yaparız.

Eğer sizde Google amcaya danışarak buraya geldiyseniz tamda yerine geldiğinize emin olabilirsiniz.Bu yazımda sizler için önereceğim ek işleri yaparak, evde yapılacak ek işler konusundaki düşüncelerinizi hayata geçirecek ve evde ek iş yaparak evden para kazanmanın keyfini yaşayacaksınız…

Evde sermaysiz olarak ek iş imkanı arayanla gerekli olan tek şey evden para kazanma yolları ve metodları hakkında bilgi sahibi olmanız yeterlidir.Gerisi sizin bir adım atıp eyleme geçmek olacaktır.

Bundan önceki yazılarımdada belirttiğim gibi evde ek iş olarak davetiye katlama işi,evde boncuk işi,evde kına paketleme işi vs gibi işlerini bir kenara bırakmalısınız!

Çünkü günümüzde internetin hayatımıza girmesiyle artık evde yapılacak ek işler de değişti ve çoğaldı.Üstelik hem kolaya hemde kazancı fazla.Üstelik bu işlerden birçok kişinin haberi bile yok...Bilenler ise her ay banka hesaplarına yatan paralarının keyfini çıkarıyorlar.Yazımı sonuna kadar okursanız bu işleri sizde öğrenerek evde ek iş imkanı olarak yapabilirsiniz.

Evet dediğim gibi konumuz evde internetten para kazanma yolları...

Günümüzde bilgisayar başında internet üzerinden evde yapılacak ek işler oldukça fazladır.Bu konu ile alakalı bloğumda evde yapılan ek işler hakkında daha öncede oldukça bilgi verdik.

Evde yapılacak ek işler  günümüzde internet  sayesinde oldukça kolay ve kazançlı hale geldi.Artık pek çok ev hanımı bunu firsata çevirerek evden çok güzel paralar kazanıyor ki buna bende dahil.
Evet artık internetin herkesin cebine kadar girmesiyle evden ek iş yaparak para kazanmak tabiri caizse çocuk oyuncağı.

Evet yanlış duymadınız mesela evde yapılacak ek işlerden en çok kullanılan metod, internetten para kazanma yöntemidir. İnternetten para kazanma yollarından biri ve en çok tercih edilen yöntem ise anket doldurarak para kazanma işidir.

Peki evde yapılacak ek işler neler?

İnternet üzerinden evde yapılacak ek işler den ilki ve en çok tercih edilen yöntem anket doldurarak para kazanma yöntemidir.
Özellikle ev hanımları öğrenciler,emekliler veya hafta sonu ek iş yapmak isteyenlerde anket doldur para kazan işini tercih ediyorlar.

Bu iş için ilk olarak anket firmalarına ücretsiz olarak üye oluyorsunuz ve bu firmalar sizin e-mailinize her gün anketler gönderir.
Sizde bu gelen anketleri doldurarak anket başına belli bir miktar ücret alırsınız.Anket işi yaparak ayda 700-800 tl Kazancınız olur.Kazançlarınızı ister çek olarak alırsınız,istersenizde banka hesabınıza yatmasını istersiniz.Evet kazancı çok değil fakat evde oturduğunuz yerde hiçte fena bir rakam değil.

Şayet anket işi yapmayı düşünürseniz anket doldurarak para kazanmak başlığı altında detaylı olarak nasıl yapacağınızı ve nasıl başlayacağınızı açıkladım,dileyenler bakabilir.

İnternet üzerinden evde yapılacak ek işler  bununla bitmiyor tabiki...Yazı yazmayı seviyorsanız evde makale yazarak para kazanma işinide yaparak hatırı sayılır paralar kazanabilirsiniz.İster makaleniz her okundukça ücret alın, istersenizde yazdığınız makale başı ücret alın...Yazı yazma işide çok kolay ve zevkli bir iş.Bu iş hakkındaki detaylı bilgiyi Makale yazarak para kazanmak adlı yazıda bulabilirsiniz.

Yani evde ek iş imkanı arayanlar için evde yapılacak pek çok ek iş bulunuyor.Tecrübelerime göre pek çok kişi bunun için eyleme geçmekte yani bir adım atıp başlamakta zorlanıyor yada güvenemiyor.Şu bir gerçek ki; internetin başında oturup,evde ek iş yapmak istiyorum diye arama yaparak bir yere varamazsınız.İnternette harcadığınız zamanı paraya çevirin!

Evet, dost acı söyler demişler.Özetleyecek olursak, gerçek anlamda evde ek iş yaparak para kazanmak istiyorum diyorsanız, bunun için bir adım atmalısınız ve yukarıda bahsettiğim kendinize uygun bir işi seçip hemen harekete geçin!
Başka bir yazımda görüşmek üzere hoşçakalın.

Bu makale sizin için faydalı olduysa Facebook Sayfamızı beğenmeyi ve paylaşmayı unutmayınız.

3 yorum:

  1. Evde iş imkanı fırsatlarından yararlanmak istiyorum. Konya için var mı acaba?

    YanıtlaSil
  2. Evde yapılabilecek iş fırsatlarından yararlanmak istiyorum. Konya için var mı acaba?

    YanıtlaSil
  3. yapmak istedikleriniz ve hayalleriniz var fakat nasıl yapacağınızı bilmiyorsunuz.
    kendi işiniz kurup para kazanmayı düşünüyorsunuz ama nasıl yapacağınızı bilmiyorsunuz
    binlerce yeni İş Fikirleri içinde kendinize uygun olan işi ve iş sektörünü bulun
    tanımını yapın ve para kazanmaya başlayın

    İşyeri nasıl kurulur ?
    Merak ettiklerinizi sizinle paylaşıyoruz.binlerce iş fikri ve girişim deneyimlerinin paylaşıldığı web sitemizde kendi işinizin patronu olun ve para kazanmaya başlayın.
    Yok eğer ek iş olarak birşeyler yapmak istiyorsanız şayet oturduğunuz yerden veya internet üzerinden para kazanmak için gerekli olan iş fikirlerini bulabilirsiniz.
    sizlerde geleceğin iş fikirleri dünyasında yerinizi alın paylaşımları takip edin ve yorum yapın
    en önemlisi geleceğiniz için kendinize yatırım yapın
    web sitemizde söktörel bilgiler ışığıda gerekli tüm bilgilere ulaşabilirsiniz.
    Yatırımlarınız için ortak arayabilir Devlet Hibe Ve KOSGEB Destek konularında
    süreçleri ve yapılması gerekenleri öğrenebilirsiniz.

    iş fikirleri sitemizin ön önemli ve diğerlerinden farkı kalıcı çözümler sunmaktadır.
    birçok sektörün içinde bulunduğu sıkıntıları en iyi şekilde analiz ederek söktörel daralmaları fırsata çevirmeye yönelik fikiler sunar.süreç yönetimi konusunda akılcıl çözümler sunarak kazanmanız için gerekli tüm yatırım fonlarını sizlere sunar
    mavimorfikirler.com web sitemizi ziyaret etmeyi unutmayın.

    iyi iş yaşamları ve başarılı iş fikirleri

    http://www.mavimorfikirler.com

    iş fikirleri
    iş fikirleri
    iş fikirleri

    YanıtlaSil