11 Nisan 2012 Çarşamba

Para kazanmanın en kolay yolu

Para kazanmanın en kolay yolu
İnternetten para kazanmanın en kolay yolu hiç şüphesiz ki anket doldurma işidir.Yapacağınız iş Evden oturduğunuz yerde bilgisayarınızın başında mail adresinize gönderilen anketleri doldurmak hepsi bu.

Fakat öyle reklamlarda dedikleri gibi 2000 3000 lira kazanmanız mümkün değil bunu öncelikle belirtelim.
Anket doldurma işini yaparak ayda 300 ile 600 tl arası para kazanabilirsiniz.
Yani buda bana yeter el harçlığım çıksın derseniz tam size göre bir iş.

Anket doldurma işine nasıl başlayabilirim?

Anketle para kazanma işine başlamak için ilk yapmanız gereken anket doldurtan firmalara kayıt yaptırmalısınız.Fakat her anket firması doldurduğunuz ankete bazı bahaneler uydurarak paranızı ödemeyebiliyor.Bunun için garantili ödeme yapan anket firmalarına üye olalısınız.Anket doldurtan ve ödeme yapan anket firmalarının listesine buradan ulaşabilirsiniz.

Şunu hemen söyleyelim anket firmalarının listesine 47 tl ye sahip oluyorsunuz.Bu listedeki firmalara üye olup hemen mail adreslerinize gönderilen anketleri dolduruyorsunuz.Tabi bunu nasıl yapacağınızı ve bu anket işine nasıl başlayacağınızıda anket listesi adım adım anlatıyor.

Bu anket doldurma işini özellikle ev hanımları daha çok tercih etmekte.Çünkü ev hanımlarına ek iş gelir oluyor.Böylece ev hanımları evden nasıl para kazanır diye düşünme telaşından da kurtulmuş oluyorlar.
Sonuç olarak Anket işi evden para kazanmak için ideal bir iş olduğu için kazancı az olsa bile çok fazla tercih edilmektedir.
Anket işine başlamak ve anket listesi eğitim paketine sahip olmak için tıklayın

4 yorum:

  1. Değerli bilgiler vermişşiniz evden para kazanmanın en kolay yolu elbette anket işi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ev hanımları için evden para kazanamnın bir diğer yoluda yemek tarifi yazarak para kazanmak

      Sil
  2. evden para kazanma konusunda verdiğiniz bilgiler çok değerli.Paylaşım için teşekkürler

    YanıtlaSil
  3. On parmak klavye sertifikam var dokümanlarınızı hızlı ve hatasız bir şekilde Word'e yazar tarafınıza istediğiniz şekilde teslim ederim. Ayrıntılar için email: sinan_onder21@hotmail.com

    YanıtlaSil